Theatre Royal Plymouth

The Regeneration Project

In September 2013 we opened the doors of our newly refurbished building following a £7.5 million Regeneration Project.

The project saw a complete refurbishment of the Front of House areas of the Theatre including; new cladding and glazing, an extended foyer, a new function area with a balcony, a new café including exterior seating and a new restaurant with a showcase kitchen. Significantly, a brand new performance space was created in the basement – The Lab – which is providing a much needed central location for our already well recognised community and outreach work.

As part of our Regeneration Project we also looked to give greater clarity to our performance spaces and buildings, and as such we now have three performance spaces:

blog comments powered by Disqus